logo MediBase

C-Specialist

Opleidingen

logo 4D

Elk jaar worden opleidingsdagen georganiseerd voor de C-Specialist gebruikers.
Deze opleidingen gaan steeds door in onze eigen vestigingen in Leuven, Wetteren, Antwerpen of Hasselt

Voor 2014 staan volgende opleidingen nog op de agenda
Antwerpen op 17/06/2014
Hasselt op 9/12/2014

Verder kunnen wij naar wens persoonlijke bijstand ter plaatse organiseren. Neem telefonisch contact op voor concrete afspraken hieromtrent.

Voor meer info gelieve contact met ons op te nemen (011/240 350)

Opleiding C-Specialist na installatie

Na installatie kan de opleiding aanvatten. Deze bestaat uit twee grote delen. Vooreerst wordt er getoond hoe C-Specialist te gebruiken. Daarna wordt men op zijn beurt met C-Specialist aan het werk gezet.

Er wordt tijdens de opleiding een strikte lijn aangehouden, zonder af te wijken van het schema teneinde de basis van het werken met C-Specialist volledig te kunnen uitleggen. Het is belangrijk de vragen naar details en eigen accenten te bewaren voor na de opleiding en eventueel voor tijdens de telefonische opvolging. Dikwijls wordt hierin immers kostbare tijd verloren, waardoor de basiskennis die de belangrijkste doelstelling is van deze opleiding niet volledig wordt gehaald. Het is aangeraden om die fout niet te maken. Van zodra men zich immers met de basiskennis van C-Specialist comfortabel voelt, zijn deze accenten en details immers kleine varianten van de aangeleerde basiskennis. Met de basiskennis zal men achteraf immers de nodige zekerheid hebben om verder met het programma te experimenteren en C-Specialist volledig naar eigen hand kunnen zetten. Het handboek van C-Specialist telt 650 bladzijden, hierin worden achteraf gegarandeerd een aantal typische accenten bij de organisatie van de praktijk teruggevonden, maar het is onmogelijk bij een basisopleiding deze accenten allemaal door te nemen. In de loop van 2003 wordt het handboek vervangen door een electronische versie.

Het briefhoofd dat in C-Specialist wordt gebruikt kan ten allen tijde worden gewijzigd, maar bij het opstarten kan hierin kostbare tijd verloren gaan. Daarvoor wordt gevraagd om het ontwerp reeds op voorhand aan ons door te sturen, waarna het ter voorbereiding van de opleiding wordt aangemaakt.

Indien er absoluut geen basiskennis voor het werken met computer aanwezig is, is het raadzaam op voorhand eens een basiscursus gebruik van Windows bij te wonen. Informeer hiervoor bij de hardwareleverancier. Een basiscursus Windows zal meer zelfzekerheid geven om het maximum uit C-Specialist te halen. Na de opleiding is er steeds een opstartperiode voorzien waarin gratis telefonische assistentie verleend wordt bij de verdere uitbouw van de informatisatie van de praktijk en het gebruik van C-Specialist hiervoor.

Terug naar boven


Copyright 2001 C-Specialist All rights reserved.
Information in this document is subject to change without notice.
Other products and companies referred to herein are trademarks or registered trademarks of their respective companies or mark holders.
Valid XHTML 1.0! Valid CSS 2.0!